In mot stan!

Japp snart ska jag och Christoffer till stan, vet dock inte riktigt vad vi ska göra där. Jag känner bara att jag vill in och kolla lite, och kanske shoppa lite, vem vet:P
Men christoffer verkar ju vilja kolla på bio, men ja vet inte. Det kan vi ju göra på lördag då vi ska fira 1år och 4månader tillsammans!



♥Cajjomell

Längtar!

Åh idag är det andra avsnittet av Prison break, som jag har väntat på i den vecka nu! Det är liksom alltid lika spännande och se vad som kommer hända. Är det inte någon mer än jag som sitter i soffan förväntansfull? Michael är ju bara för bra!!!!



♥Cajjomell

Ska se!

Ja nu snart ska christoffer fixa min dator och tack vare det kommer jag inte ha något internet, vilket gör att jag måste blogga lite innan. Vet ju inte hur länge det kommer ta liksom. Men sen ikväll ska jag se Ghost rider som vi har hyrt idag, har någon sätt den, är den något att se på i såna fall?


♥Cajjomell

Lov!

Japp nu är det lov sedan i fredags för mig, eftersom vi hade öppet hus i torsdags fick vi typ kompledigt på fredagen. Så japp på fredagen åkte jag till älsklings skola och va med där, och jag måste bara säga att det var SKIT KUL!
 Alla var så snälla och roliga, jag ångrar faktiskt inte alls att jag var i skolan på min lediga dag för det var så roligt! Sen träffade jag en jätte snäll tjej som faksikt var lika gammal som mig, vilket ja tyckte var skit coolt, eftersom jag liksom inte går på gymnasiet. Jag håller faktiskt kontakten med henne idag *stolt!
Ah så jag har faktiskt haft en jävla bra start på mitt lov!

image28

♥Cajjomell

Älskar dig!

Jag måste bara lägga upp den här bilden som jag tog när jag och min pojkvän var på Gwen Stefani konserten. Jag vet att jag inte har varit den bästa och snällaste mot dig, men just nu har jag bara lite mycket att göra och blir då lätt grinig. Men jag hoppas att du vet att jag älskar dig!

image27

♥Din Cajjomell

Är det fint?

När jag var liten sa jag alltid att gult ät fult. Men är det verkligen så fortfarande? Ja mena kolla på kläderna kändisarna har på sig. Dom kan väl inte gå runt i kläder som dom själva tycker är fult.
Nu till frågan, Är gult fult?
För det kan man väl inte tycka nu när man ser vilka som "bär" den gula färgen.

image26


♥Cajjomell

Vill se!

Ja filmen har redan varit på bio hur länge som hällst, men har jämt gått så sent då jag aldrig haft tid. Men nu känner jag att jag verkligen verkligen vill se den.
 Något att rekomendera?

image25

♥Cajjomell

Sugen på att göra

Ja idag när jag satt och pluggade no blev jag faktiskt lite sugen på att baka, men inte äta. När man gör så fina muffins som dom här vill man ju nästan inte äta upp dom utan bara ha dom som en fin god sak och kolla på. Men jag hittade receptet i alla fall och tänkte att ifall ni blir sugna på att göra dom kan ni ju alltid kolla här.

Choklad cupcakes

Ingredienser

1 sats muffinssmet (grundrecept) med:
50 g smör
1 dl kakao av god kvalitet
2 dl gräddfil


Tillagningstid:

Gör så här:
4. Byt ut 1 dl av mjölet till kakao och byt mjölk mot gräddfil i grundreceptet.
5. Tillsätt 50 g extra smör i smeten.
6. Fyll muffinsformarna till 2/3 med smet.
7. Grädda i cirka 20 minuter om du gör stora muffins, 12-15 minuter om du gör små.

image24

Sååå fina!
♥Cajjomell

Varmare kläder på

Ja nu snart är vintern här, det har ju faktiskt redan snöat i norra sverige, och vem vet när det kommer hit till Stockholm? inte jag i alla fall:P
Men det är bäst att man börjar klä sig lite varmare, ta fram vinterjackan,mössan,halsduken och vantarna. Det gäller även dom små djuren:)

image23image22

♥ Cajjomell

Vem har såna?

Asså jag har hittat några skor som värkar hur osköna som hällst, så jag måste bara fråga har ni sätt någon gå med såna här skor?
Skulle du själv vilja ha någon av de paren, i såna fall vilken av dom? 1:an eller 2:an?

image19image20



♥Cajjomell

Vilken färg?

Vilket passor Carmen Electra bäst i? Det lite mer blonda håret eller det mer mörka? Själv har jag svårt och bestämma mig.

image18

♥Cajjomell

Hur coolt va inte de här?

Egentligen måste jag faktiskt säga att jag tycker att det är rätt coolt, men jag skulle nog ändå aldrig använda det. Vad skulle du säga ris eller ros?

image17

♥Cajjomell

Snart så

Snar är det drygt en månad tills min hund ROCKY kommer! Han är bara sååå söt. Han är en liten Yorkshireterrier på några månader.
Ser nästan precis ut som den här hunden,gullig va?

image16


♥Cajjomell

Den vill jag ha!

Nya foundationen från MAX Factor!

image15

Min min min min min min min min min min min min min I alla fall nån dag!

♥Cajjomell

Gör läxer

Japp sitter nu här vis skrivbordet och funderar på om jag ska göra färdigt läxan vilket jag nästan måste eftersom vi har rätt många läxer till nästa vecka, som tex.

sk-ska vara redovisa på onsdag
ma-ska vara redovisa på måndag
eng-ska redovisa på måndag
spa-ska ha prov på tisdag
No-ska redovisa på onsdag
Sv- ska lämna in på måndag eller tisdag



Hittade en bild på några tjejer som typ ser ut att vilja vara med i playboy mansion, kolla själva!  image13

♥Cajjomell

Playboy mansion

Jag måste bara säga att jag bedårar verkligen Holly, Bridget och Kendra i Playboy mansion, jag menar hur lätt är det egentligen att vara sig själv i tv som liksom alla kan se, det sänds ju inte presic bara i Sverige. Dom är grymma alla tre för deras underbara personligheter. Dom går utan smink utan att bry sig vilket jag inte tror att så många kändisar skulle göra, men dom skämms ju inte. Hur många är det inte som kollar på Playboy mansion?

Men nu måste jag bara säga att jag tycker att Sara jean Underwood är grymt söt, hon grinade ju till och med när hon sa sitt tack tal för playmate 2007, såå gulligt.

          


♥Cajjomell

Gullig ju!

352338-1Kolla vilken cool moppe, jag säger bara att om jag inte redan hade en moppe skulle jag nog vilja ha den här rosa fräna moppen! Har sätt att man kan köpa den på City gross vilket kanske inte är det bästa stället att köpa en moppe, men det funkar ju det med.

♥ Cajjomell

Inte som jag hade tänkt mig

Åh idag fick jag gå hem, vilket jag verkligen hatar att göra, ucch!. Men kände mig ändå rätt stålt när jag kom eftersom det var ett tag sen jag fick gå, brukar ju jämt ringa pappa.
Isag gjorde jag faktiskt inga läxer vilket kändes sååå himla befriande, men egentligen måste jag ju göra dom nån gång innan nästa vecka:/
Ja asså jag hade ju tänkt ut allting, jag skulle komma hem och sen baka kladdkaka innan mum och dad kom hem, men nää det sket sig direkt när jag såg att vi inte hade några ägg hemma!!!
Så sen när Mum och Dad kom hem åkte vi med nya bilen och KÖPTE kladdkaka, vilket ja tyckte var rättvist. Men det skulle varit godare med min kladdkaka kan jag säga:)

♥Cajjomell

Snart så!

Japp nu snart är det Bonde söker fru och sen Heros som jag har längtat till över 1 vecka, eftersom jag missade förra veckan för att jag var på konsert med min pojkvän. Det var ju självklart mega roligt men samt ville jag inte missa Heros:/ suck.
Men idag får jag i alla fall se det! JIPPI:D

♥Cajjomell

Blev faktiskt bättre än jag trodde!

Ja nu har jag varit i skolan och haft en vanlig dag med några intressanta händelser om man säger så. Började med no då man skulle göra en lab rapport:/ jag fattade verkligen ingenting men skrev ju självklart något. Det kändes verkligen piss dåligt men ja fick liksom mega bra betyg, blev fett GLAD!
Hahaha aa sen så på gympan hade ju rätt kul på pingisen, bollarna flög både hit och dit, blev faktiskt lite rädd ibland:P
 
Måste gå och äta nu

♥Cajjomell

Texten

Hero

There's a hero.
If you look inside your heart.
You don't have to be afraid.
Of what you are.
There's an answer.
If you reach into your soul.
And the sorrow that you know .
Will melt away.

And then a hero comes along.
With the strength to carry on.
And you cast your fears aside.
And you know you can survive.
So when you feel like hope is gone.
Look inside you and be strong.
And you'll finally see the truth.
That a hero lies in you.

It's a long road.
When you face the world alone.
No one reaches out a hand.
For you to hold.
You can find love.
If you search within yourself.
And the emptiness you felt.
Will disappear.

And then a hero comes along.
With the strength to carry on.
And you cast your fears aside.
And you know you can survive.
So when you feel like hope is gone.
Look inside you and be strong.
And you'll finally see the truth.
That a hero lies in you.

Lord knows.
Dreams are hard to follow.
But don't let anyone.
Tear them away.
Hold on.
There will be tomorrow.
In time.
You'll find the way.

And then a hero comes along.
With the strength to carry on.
And you cast your fears aside.
And you know you can survive.
So when you feel like hope is gone.
Look inside you and be strong.
And you'll finally see the truth.
That a hero lies in you.

<3Cajjomell


En vanlig dag till och med för mig

Japp nu har jag gjort en ny blogg, och hoppas då att den här kommer bli roligare att skriva i och helt enkelt mycket bättre:)
Just nu sitter jag här och funderar vad jag ska göra först, matte läxa eller engelska läxa?:/ svårt val eftersom båda inte är så roliga:/
Aja idag hade jag spanska prov vilket faktiskt gick väldigt bra:) sen hade jag uppsjungning på musiken, vilket var rätt intressant, du vet varför Heidi;) Hoppas bara att det kunde ha gått bättre eftersom vi var gryma precis innan. Men aja saker och ting blir inte alltid som man önskat,

♥Cajjomell

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0