OMG

Asså shit jag fattar verkligen nada nu när jag sitter med sam läxan, asså verkligen ingenting. Det är liksom Sveriges grundlagar och det borde man väl ändå förstå, men ne jag fattar typ ingenting. Men anyway, idag dårå hade vi ju datakunskap prov, vilket jag hoppas gick bra då jag faktiskt inte kände någon direkt panik, om jag ska vara helt ärlig vilket kändes hur jävla konstigt som hällst.
Sen fick jag även tillbaks mitt spanska prov som jag visste skulle gå dåligt, men som faktiskt gick bättre än vad jag trodde. Men nu vet jag det till nästa gång, att jag måste plugga mer. För mig är det typ alltid så att jag är hur seg som hällst i början av terminen, då jag nästan behöver en liten varning innan jag själv typ uppfattar att jag måste plugga, vilket är hur jävla dåligt som hällst. Ne men så jag ska faktiskt ta mig i kragen nu:)
Men så jag va i alla fall duktig och räckte upp handen på spanskan för första gången i skolan (woho!) och kompenterade lite eftersom provet inte gick bäst liksom. Så jag nöjde mig faktiskt just då med min insatts!:D



Hemma

Va hos älskling i fredags till idag dårå, men jag åkte väl hem runt 12 eftersom jag skulle fika med Elin, Heidi och My vilket var trevligt! Vi hade ju lite att snacka om vilket jag fortfarande tycker vi har, borde träffas oftare:)

Åhh jag vill bara göra så fucking mycket, men har liksom så lite tid känns det som! Just nu känner jag liksom bara att jag vill åka iväg, hatar det trista och gråa landet vi bor i. Ska fan flytta när jag väl är i den åldern och har pengar, vilket jag ändå kommer göra på något sätt. Sen vill jag ju köpa så mycket, då pengar också behövs. Fixa och göra något nytt med mig, då det kanske skulle behöva färga mitt hår? jag vet inte något nytt bara liksom.

Man behöver pengar till allt!



Älskar hennes hår!

Lång dag

Idag va då min längsta dag då jag fick ända till 16.05, även om fast vi bara fick till 15.30 idag då vi hade prov. Japp vi hade då idag spanska prov som jag inte har några kommentarer på, eftersom jag på något vis slarvade bort mina träningspappren.
Men idag har jag då faktiskt bara mest tagit det lugnt men även läst igenom mina två arbeten som ska in i morgon och på fredag, i ämnena religion och svenska. Hoppas dom tycker dom är bra! hihi


Long time ago

Yess, hihihi sitter faktiskt här i köket helt själv, med bara min hund och lagar mat till pappa och syrran som typ kommer om några minuter. Det blir då köttfärssås, mammas eller ska jag kanske säga cajjomells nu när det nästan är jag som har gjort hela. Asså mamma va hemma för en stund och hjälpte mig att börja med maten för att sedan åka och träffa lite folk.
Juste sanrt är det den 25 vilket betyder pengar för de flesta, eller kanske inte så många i min egna ålder vad vet jag, men aja något måste man ju ändå köpa;) hihi


Egen bärbar data

Shit va länge sen det va ja skrev här, men det får väl kanske bli lite då och då. Men nu i framtiden kanske det i alla fall blir lite mer bloggande från min sida eftersom jag nu har fått en egen bärbar data från skolan. Även om det mest ska vara till skolarbete kommer jag ju använda den till annat.

hihi, tänkte bara berätta det. Juste har dessutom fått mitt gymkort från skolan nu också, eller rättare sagt i måndags. Så nu kan ja gymma så mycket jag vill på planet fitness.


RSS 2.0