3/11

Måste måste måste bara skriva det här inlägget innan klockan hinner passera 00.00, för det är nämligen idag då Christoffer och jag firar 
1år och 4 månader tillsammans!

image31

♥ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT ANNAT!♥
Din Cajjomell

Fest

Japp nu har jag varit på Halloween fest, med några av mina tjejis kompisar, vilket var mysigt. Vi hade mycket skoj den kvällen, det ena och det andra hände liksom:P
Jag säger bara tur att jag inte var utklädd på bussen för de skulle jag aldrig kunnat, fett pinsamt de skulle vara i såna fall liksom.
Ah jag var då djävul den kvällen, men ja faktiskt inte fullt så elak som jag kanske skulle velat, men de kommer väl fler gånger?
 Vad var du på halloween?

image30

♥Cajjomell

Något jag önskar mig i julklapp

Ja nu som kanske alla vet har Christina Aguileras perfym kommit ut, vilket jag gärna skulle vilja har, har dock inte luktat på den. Kanske är ett tips innan jag önskar mig den.

image29

Christina Aguilera

I reklamen ser den sensuellt förföriskt ut, en flaska som ser ut att vara klädd i svart spets. Min nyfikenhets väcks. Så Idag närjag ändå var i stan på ärenden slank jag in på Kicks för att kolla in parfymen. När jag lyfte upp flaskan blev jag besviken, flaskan var inte alls så som jag hade trott den skulle vara. Spetsen är inte alls fin, ser tråkigt tryckt ut, lite B-känsla över den.
Och doften kändes billig och gav en liten spritkänsla. Jag kunde inte direkt urskilja någon doftnot alls. Fast än jag inte alls gillade den så sprayade jag det på ena handleden, som jag alltid jag gör med nya parfymer för att "lära känna dom" lite bättre. Sen tänkte jag inte mer på det utan kikade runt på annat kul i affären.
Senare på dagen fångade min nos upp en varm god doft. Självklart undrade jag var denna doft kom ifrån. Sen när jag märkte att det var från min handled blev jag faktiskt lite chockad. Det luktade ju jätte gott! Sådär gott så man gärna vill sitta och smyg sniffa lite på sig själv.

Trots min besvikelse av parfymen i början tycker jag ändå om den och den kommer nog så småningom hamna i min lilla parfymsamling. Jag önskar dock att dom hade satsat lite mer på flaskan.


"En orientaliskt blommig doft
med toppnoter av svarta vinbär,
hjärta av pion och plommon och bas av vanilj."


EdP 50 ml Ca pris: 350:-

Glöm inte
att parfymer är något väldigt personligt och doftar inte likadant på alla. Även om en parfym är perfekt på en vän betyder det inte att den passar dig.

♥Cajjomell


RSS 2.0