Idag!

Åh idag när jag vaknade såg jag att jag hade fått ett sms av älskling, vilket inte alls var konstigt för det är ju idag vi har varit tillsammans 19 månader!
Jag kan säga att det gjorde bara min arbetsdag idag på jobbet mycket bättre än någonsin! Jag älskar dig Christoffer älskling! och det vill jag dela med mig om, om jag fick och kunde skulle jag nämligen berätta det för alla, att jag Cajjomell Älskar dig Chrstoffer älskling! och det kommer jag göra i all framtid!

Cajjomellimage34Christoffer

♥Cajjomell

Kanske dom här?

Det kanske blir ett par såna här skor, vem vet? inte du!
Ne men vad tycker ni, är dom fina eller inte?

image33

♥Cajjomell

Shopping sugen

Asså det kan väl inte bara vara jag som är lite shopping sugen? jamena nu har ju dessutom den 25 varit då man får typ pengar och allt.
Ah asså jag känner bara att jag vill handla allt jag ser, men de skulle jag aldrig få råd med ju liksom, men tre saker som jag måste köpa den här månaden är faktiskt

1.Skor
2. Speciella kläder jag måste ha på min praoplats
3. Något speciellt att ge till Christoffer i alla hjärtansdag present<3

Något tips på alla hjärtansdag present till en kille? det är ju faktiskt sjukt svårt för oss tjejer att hitta något snyggt som dom gillar.(Jag tycker i alla fall det är så)

♥Cajjomell

Hej igen

Hejsan hoppsan, det var ju ett tag sen men har inte riktigt haft tid. Men aa har faktiskt inte så mycket att dela med mig om nu men hade ändå tänkt skriva att vi snart har nationella provet vilket jag är lite nervös över, men ja ska ju självklart göra mitt bästa.
Ahh sen har man ju självklart lite beslutsångest över vilket gymnasium man ska välja, men ja har väl ändå mina aningar. Vet du vilket gymnasium du ska välja?

♥Cajjomell

RSS 2.0