Kan inget annat än älska dom!

Uch så tråkigt väder ute så det inte är sant, men det är väl ändå ingen överraskning eftersom det alltid är dåligt väder på midsommar. Så vad gör man? i mitt fall sitter jag faktiskt bara här och kollar runt på saker som jag vill ha, så otroligt mycket kläder och skor jag vill ha, och undrar hur jag ska ha råd till allt det. Men aja brukar liksom inte kolla så mycket på asos.com men jag hittade faktiskt två ganska söta klänningar där, är dom inte söta? tror faktiskt att jag skulle passa ganska bra i dom.


Cykeln Vega

Nej shit asså vilken söt,snygg och fin cykel jag hittade på cykelringen i Vallentuna. Nej asså jag ville liksom bara sätta mig på den och cykla iväg, men kunde ju liksom inte göra det eftersom det då hade blivit stöld! uch, att den sen också ska ha ett sånt snyggt pris som jag aldrig tänker lägga ut på bara en cykel. 5000kr, jamena jag kan ju typ åka utomlands med dom pengarna.


Så snygg, så dyr!


Glad Midsommar!

Vet inte om det kanske var igår man skulle sagt det men hade fullt upp med andra saker som städa mitt rum,badrummet hjälpa mamma med maten och massa andra saker. Men igår dårå hade vi en middag med familjen,min pojkvän och min faster vilket var trevligt, men nu i efterhand känner jag att jag kanske åt lite mycket. Kändes liksom som jag inte kunde gå, verkligen för mycket av det goda. Men vadå, midsommar är ju ändå bara en gång per år!:P

Dålig uppdatering

Japp texten säger allt, men bror faktiskt på att jag har varit hos Christoffer och orkade faktiskt inte låna datorn för att blogga eftersom jag va hos honom och ville spendera tiden med honom inte framför datorn liksom. Men men kanske skriver lite senare idag. Har handlat en hel del nu i helgen eller i alla fall lite saker, då kanske kommer bilder på det.

Ville ju inte veta

Aja nu när jag redan vet vilka av tjejerna som gick vidare i Girlicious kan jag ju lika bra lägga upp en bild på dom här. Asså jag som har kollat på programmet varje onsdag och typ längtat av spänning, och så nu när jag kollade på msn nyheterna ser jag denna bild, och jamena nu fattar man ju liksom vilka som vann utan att änns hunnit kommit så långt i programmet. Men aja tycker väl att Natalie till vänster förtjänar platsen för hon har verkligen utstrålning som fan och hur duktig som hällst på att dansa, så det tyckte jag var ett bra val!



Ny mobil?

Har typ väntat sen i april på att min mobil ska släppas och ice som nicke har den släppts ännu. Men snart så snart ska den släppas, typ 1 eller några veckor kvar har dom sagt på 3 vilket glädjer mig! Har ju min vanliga rosa mobil från 3 som jag är super nöjd med, men ibland känner man att man kanske vill uppdatera sig och få något nytt, och just den känslan känner jag nu. Sen har ju mamma också blivit en av 3 kunder så nu ringer jag gratis till både henne och syrran, så jag får väl tjata på pappa sen också.




Snygg eller? ska ha den röda har jag bestämmt+att min syrra också ska ha den, så vi kommer nu igen ha lika dana mobiler.

Var är sommar vädret?

Asså shit vilket tråkigt väder, trodde man skulle få njuta lite av svenska sommaren, men verkar dock inte som det. Precis lagom tills man får sommarlov ska det bli dåligt och tråkigt väder, är inte det typiskt? asså shit vad sur jag blir på detta! Man gick runt i skolan och liksom längtade tills man skulle sluta bara för att få lite sol när man kom hem, och nu är solen som bort blåst!

aja minns i alla fall hur bra vädret var i göteborg när vi var där på klass resa, eller alla dom som ville åka i klassen i alla fall. Vi hade verkligen as roligt och vädret där var verkligen strålande, det fanns liksom inget att klaga på. Man gick i dina klänningar och kjolar utan några problem, medans man idag måste gå i jeans eller något annat varmt.



haha ser ju lite rolig ut på bilden då huvudet ser hur stort ut som hällst, men man ser ju i alla fall att vädret är så mycket bättre och att man faktiskt kunde gå i lite lättare kläder.

Mina hits nu i sommar



Vad kommer du lyssna på mest nu i sommar?

Min köplista

Ska åka in till stan imorgon med min pojkvän och skulle då behöva kolla på lite olika vanliga gympaskor, både till vardags och till jobbet då jag i nulägget går med mina vita ballerina skor. Inte så passande precis.



Hot hot hot

Asså vet inte hur många gånger jag måste kolla på She's the man bara för att Channing Tatum är med, asså han är ju bara så jävla snygg! Även fast jag har pojkvän måste man ju liksom få drömma lite, och han har ju tyvärr en tjej redan. Lyckligt lottad eller vadå?


Blond vs Brunett

Som många kanske inte visste är att Leighton Meester (blair) som är med i Gossip girl var faktiskt blond innan hon färgade håret brunt för att få sin roll i Gossip girl, Så hon är eller var egentligen blond vilket jag aldrig skulle kunna föreställa mig. Men jag måste fan säga att hon är så mycket sötare i det bruna håret.

Vilket är snyggast enligt dig?




Sommarlov

Kanske lite sent att säga men jag har faktiskt sommarlov nu och har haft det sen i torsdags, vilket känns skönt. Men dock har jag inte känt av det så mycket än eftersom jag åkte på Christoffers (min pojkvän) skolavslutning i fredags, jobbade igår och idag har jag hjälp mamma och pappa med lite grejer här hemma, satt aa.

Men skolavslutningen då, var verkligen as rolig och annorlunda igenför med kanske andra skolor, vilket var roligt. Alla var så söta i dom snygga blåa dräckterna!



Balen

Eftersom jag snart går ut 9:an hade vi då en skol bal i torsdags vilket jag kanske var lite överskattat enligt mig själv, vilket gjorde att jag blev lite besviken, men men det var väl mitt fel liksom. Men den kvällen var rolig även om jag inte dansade så mycket, kände mig inte så rörlig i klänningen och skorna, men lite dans blev det i alla fall. Vi hade verkligen roligt och jag kände umgänget i nästan hela 9:an vilket var trevligt.




En bild på mig i några glasögon som nån vann?Bilden är liksom en ploj grej:P

Love the hair colour

Shit asså vad avis jag blir på hennes hår färg, så jag tror faktiskt att jag ska färga håret precis som hennes i slutet av sommaren eftersom det inte är så bra att färga inför sommaren.


Onödig dag i skolan

Asså jag fattar bara inte varför vi inte kan få sluta skolan! för meningen var egentligen att vi skulle sluta
 imorgon, men sen så märkte dom att aulan som vi ska vara i redan var bokad av en annan skola, vilket gjorde att vi fick byta dag. Så vi har då avslutning på torsdag, så ahh typ sist i år igen! fett surt säger jag bara. Sen att vi liksom bara kollar på film på arje lektion gör mig bara så himla mycket surare, för vi skulle ju lika bra kunna vara hemma då! så ahh den här veckan har det nog varit mer skolk än någonsin, vilket inte är så konstigt.

Ska snart gå och jobba, men måste nog städa mitt rum först eftersom det ser ut som ett bomb nedslag sedan balen då jag hade stressigt och bara slängre grejer omkring mig. Hade tänkt lägga ut några balbilder senare, men som sagt det blir senare.

puss sålänge!

Bakrunds tips

Hittade en sida där man kunde hitta några olika bakrunder, som faktiskt är rätt söta. Tänkte att jag kunde länka dit ifall någon ville kolla lite själv:) Klicka bara här.


Playboy mansion

Jag måste bara säga att jag beundrar verkligen Holly,Bridget och Kendra för underbara tjejer som verkligen vågar visa sitt sana jag i tv, dom kan liksom gå utan smink och liksom bara vara sig själva utan att skämas. Hur många kollar liksom inte på Playboy mansion?
Sen måste jag bara säga att Sara Underwood som blev playmate 2007 är super gullig, hon grinade ju när hon höll tack tal och det är ju bara för sött, hon har ju också känslor. Man behöver inte vara blond utan känslor bara för man gillar att vika ut sig. Det är väl något som dom tycker om precis som jag tycker om att shoppa.
 

 

Coral inne

Köpte en tröja på monki i Göteborg när vi var där på klassresa, men sen när jag kom hem ångrade jag dock köpet. För tröjan var egentligen inte alls i mina stil, men fan vad jag älskar den färgen! Jamena coral färgen måste ju vara inne i år, för det är ju verkligen as många som har såna tröjer. Gina Tricot är ju också en affär som säljer mycket av den färgen vilket är bra:)



Gillar färgen men dock inte hur den  satt på lilla mig:P

Konserten va bra!

Va ju ett tag sedan jag bloggade, men nu är jag tillbaks! hhihi och edftersom det var ett tag sedan jag bloggade har det hänt en hel del!

Igår var jag,min mamma och syrra på Celine Dion konserten! och WOW säger jag bara, shit asså att den kvinnan kan ha en sån röst kapasitet! asså det är fan inte möjligt att någon kan ha någon finare röst än Celine Dion! hon var klart grym och ahh så jävla bra, önskar dock att vi hade haft lite bättre platser. Men eftersom hon är sån duktig sångerska var ju biljetterna också dyra. typ över 1000 spän om man ville se någorlunda bra. Jamena är man då en familj som vill sitta ännu bättre, då blir det ju nästan som en utlands biljett. right?



En sak måste jag också tillägga, och det är att hon var så himla mysig och vilka miner hon gjorde när hon sjöng:P haha härlig tjej asså. Hon verkar verkligen vara normal och ingen diva som vissa andra kändisar.

RSS 2.0